Intrebari Frecvente

Ccesta pagina contine cateva intrebari pe care noi le consideram importante.

In ce consta aceasta aplicatie?
Aplicatia testuldeslabit.com vine in ajutorul persoanelor ce doresc sa slabeasca indiferent de sexul, varsta sau greutatea actuala a acestora. In functie de raspunsurile primite la chestionarul de pe site, aplicatia calculeaza si genereaza un rezultat cat mai precis.

In ce consta reultatul primit?
Rezultatul testului de slabit difera de la persoana la persoana in functie de raspunsurile acestuia la intrebarile din chestionar. Aplicatia calculeaza si analizeaza diferentele intre cazul utilizatorului si cazul normal al acestuia (ce program si ce alimentatie trebuie sa aiba acesta in mod normal). Rezultatul contine sfaturi particulare, indrumari si recomandari in functie de programul si placerile alimentare ale utilizatorului. In functie de necesitate, rezultatul vine si cu un exemple de regim personal.

De exemplu eu am anumite obiceiuri alimentare proaste, aplicatia va tine cont de acestea?
In mod normal cam aici este problema principala atunci cand vine vorba de kilogramele in exces, datorita programului zilnic haotic si alimentatiei bazate mai mult pe junk-foods apar in timp si kilogramele in exces. Aplicatia tine cont si ia in evidenta daca utilizatorul are anumite placeri alimentare nu chiar recomandate. De exemplu in cazul bautorilor ce cafea, aplicatia va tine cont de acest lucru si va include cafeaua in mod zilnic deoarece renuntarea la cafea intr-un mod direct va duce la o dereglare atat fizica cat si psihica. Un alt exemple sunt dulciurile, multe persoane sunt dependente de acestea. Aplicatia va lua in calcul consumul ridicat al utilizatorului si le va include mai des.

Se recomanda sa imi urmez rezultatul testului meu de slabit?
In mod normal da, dar numai cu aprobarea acestia a unui specialist in domeniu. Nici un sfat sau dieta de pe internet sau din revistele pentru femei nu sunt recomandate sa fie urmat decat daca nutritionistul dvs. vi le recomanda in mod direct.

Ce obligatii imi asum daca imi urmez sfaturile primite in rezultat?
Absolut toate obligatiile. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate asupra rezultatului testului, nici nu va recomandam sa le urmati decat daca primiti aprobarea unui medic specialist.

Cum primesc rezultatul?
Imediat dupa plata sunteti redirectionati la pagina unde puteti sa va descarcati rezultatul testului dvs. de slabit. Rezultatul este trimis si automat prin email la adresa dvs. (completata pe pagina de plata MobilPay) pentru a avea oricand o copie de rezerva. In cazul in care ati completat adresa de email gresit si nu primiti rezultatul va rugam sa ne contactati pentru a solutiona problema.

Cat costa primirea rezultatului?
Primirea rezultatului costa doar 15 lei sau 3 euro plus tva (acesta fiind de fapt costul de intretinere, mentinere si dezvoltare al aplicatiei). Plata se poate face cu cardul prin procesatorul securizat de plati MobilPay. In cateva zile dupa plata o sa primiti prin email si factura fiscala pentru aceasta suma.

Prima Pagina   Termeni si conditii   ANPC   Intrebari Frecvente   Contact
(c) 2015 Testul de slabit